مقدمه در رابطه با راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری
حسابداری حرفهای حساس است که با حجم زیادی از دادهها و اعداد سروکار دارد. وجود کمترین خطا و حاشیه در این کار، نتایج نامطلوب و زیانباری خواهد داشت. به عنوان یک حسابدار، حسابرس و مدیر مالی داشتن لپتاپی مناسب برای انجام امور حسابداری از ضرورت بالایی برخوردار است. در ادامه این مطلب راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری بررسی شده است و به نکاتی که هنگام خرید لپ تاپ مناسب میبایست دقت شود، اشاره شده است.
به عنوان یک حسابدار و یا دانشجوی حسابداری، سرمایهگذاری روی لپتاپ از مهمترین و پایهایترین کارهایی است که باید انجام شود تا بتواند با سرعت بالایی دادهها را پردازش کند و بتواند از جدیدترین نرمافزارهای حسابداری پشتیبانی کند. امروزه پیشرفتهترین نرمافزارهای حسابداری، هلو مایکروسافت اکسل، آسان و ساگا هستند، که پیچیدهترین موارد حسابداری را به سادگی انجام میدهند.
راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری
همانطور که در مقدمه این مقاله بیان شد، حسابداری کاری پیچیده به شمار میرود. سیستمها و لپتاپهایی که با نرمافزارهای حسابداری امروز مطابقت دارند، میتوانند برای کاربر بهترین نتایج را داشته باشند. انتخاب یک لپ تاپ مناسب، کار بسیار هوشمندانهای است و نیاز به تحقیق بسیار دارد. لپ تاپها امروزه از جمله گرانقیمتترین کالاهای الکترونیکی به شمار میروند. در صورت انتخاب نامناسب مجبور به تعویض آن خواهید بود که ضرر و زیان بسیاری را متحمل خواهید شد. در زیر به برخی از نکات مهم که در هنگام خرید لپ تاپ باید دقت نمایید اشاره شده است:
1- صفحه نمایش
اگرچه اندازه لپ تاپ و صفحه نمایش آن اختیاری است، عموما تاپ هایی با صفحه نمایش 15 الی 17 اینچ بهترین گزینه برای شما به عنوان حسابدار است. زیرا محدوده دید وسیعتری برای شما ایجاد میکنند. اما هرچه صفحه نمایش لپ تاپ کوچکتر باشد، ردیفها و ستونهای کمتری را میتوان مشاهده کرد و نیاز بیشتری به رابطها و جستجو در یک سند یا جدول وجود دارد و میبایست از منوهای کشویی بیشتر استفاده شود.
هرچه صفحه نمایش لپتاپها بزرگتر باشد وزن لپتاپ نیز بیشتر میشود. بنابراین اگر برای شما وزن لپتاپ و سبک بودن آن از اهمیت بیشتری برخوردار است، میبایست لپتاپهایی با صفحه نمایش کوچکتر انتخاب کنید.
2- راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری، صفحه کلید لپ تاپ
یکی دیگر از مواردی که در خرید لپ تاپ میبایست توجه نمایید، ظاهر صفحه کلید لپتاپ است. حسابداران با اعداد سر و کار دارند، بنابراین داشتن صفحهکلید عددی در لپتاپها برای آنها ازجمله واجبات است. صفحه کلیدهای عددی در لپتاپهای بزرگتر از 13 اینچی وجود دارد. همچنین میتوان صفحه کلید عددی خارجی برای لپ تاپ خود تهیه نمایید.
همچنین صفحهکلید لپتاپ شما بهتر است کلیدهای F را داشته باشد. اگرچه اکثر لپتاپها کلیدهای F (F1، F2 و غیره) را دارند، اما برای استفاده از برخی از این کلیدها میبایست کلیدهای Command و یا Shift را نیز نگه داشت، که در سرعت انجام کارها تاثیرگذار است.
3- باتری لپ تاپ
اگر شما از لپ تاپهای کوچک استفاده میکنید و بسیار در حال جا به جایی هستید، باتری لپ تاپ شما از اهمیت ویژهای برخوردار خواهد بود. بنابراین لپ تاپهایی با طول عمر بالا و کیفیت مناسب، برای شما مناسب خواهد بود.
حداقل زمانی که باتری لپ تاپ شما میبایست شارژ نگه دارد، 9 ساعت است. اگر لپتاپ شما عمر باتری کمتر از 9 ساعت دارد، بهتر است از انجام امور به صورت هم زمان خودداری نمایید. بهعنوان مثال در هنگام کار کردن، از گوش دادن به موزیک صرف نظر کنید. همچنین بهتر است از قسمت نوار PowerTools برنامههایی که استفاده نمیشوند را غیرفعال کرده و میزان روشنایی صفحه نمایش خود را پایین بیاورید، تا طول عمر لپ تاپ شما بیشتر شود.
4- راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری، پردازنده یا CPU دستگاه
مغز هر سیستم و یا کامپیوتری پردازنده آن است، که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. پردازندهها در سرعت کامپیوترها تاثیر به سزایی دارند. پردازندههایی که در سیستمها و لپتاپها مورد استفاده قرار میگیرند، بیشتر از شرکتهای intel و AMD تولید شدهاند. پردازندهها و تراشههای شرکت اینتل، مدلهای متفاوتی دارند. پردازندههای سری Core از جمله جدیدترین نسلهای پردازندههای شرکت Intel هستند.
پردازندههای سری Core دارای یک رم 4 گیگابایتی هستند. به عنوان یک حسابدار و حسابرس شما به حداقل پردازنده Core i3 نیاز دارید، تا بتوانید امور خود را به بهترین شکل پیش ببرید. هرچه هسته پردازنده قویتر شود، (به عنوان مثال Core i5 و Core i7) لپتاپ و سیستم شما سریعتر و قدرتمندتر خواهد بود.
در ادامه راهنمای خرید لپتاپ برای حسابداری و پردازندهها باید اشاره شود که در نرمافزارهای حسابداری سرعت و قدرت پردازش و پردازنده، از مهمترین و اصلیترین موارد به شمار میرود. بنابراین پیش از خرید لپتاپ، بهتر است ارزیابی کنید که، عملکرد تخصیص پردازنده در لپ تاپ به چه صورت است و چه نرمافزارهایی بر روی این سیستم اجرا میشوند.
5- راهنمای خرید لپ تاپ برا حسابداری، رم لپ تاپ
امروزه با توجه به نرمافزارهای حسابداری جدید، حداقل میزان رم برای دستگاه لپ تاپ، ۴ گیگابایت است. اگر به انجام چندین امور بهصورت موازی نیاز دارید، بهتر است لپتاپهایی با رم بالاتر انتخاب نمایید. البته در صورت نیاز میتوان رم دستگاه را ارتقاء داد.
6- حافظه داخلی و فضای ذخیرهسازی
. در ادامه نکات راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری، میتوان یه حافظه داخلی اشاره کرد. حافظه داخلی به عنوان گاوصندوقی است که از تمام اطلاعات شما نگهداری میکند. اطلاعاتی که ساعتها و روزها بر روی آنها وقت گذاشته شده است
حافظههای داخلی در دو نوع دیسک سنتی (HDD) و حافظههای بسیار سریع (SSD) وجود دارند. حافظههای SSD سرعت پردازش فوق العادهای داشته و برای کارهای سنگین و نرمافزارهای سنگین بسیار مناسب است. همچنین از قیمت بیشتری نیز برخوردار است.
همچنین میتوانید از هاردها و حافظههای خارجی نیز برای ذخیرهسازی اطلاعات خود استفاده نمایید. پیشنهاد میشود بهصورت مداوم از دادهها و اطلاعات خود بک آپ بگیرید. زیرا دادهها در حسابداری از حساسیت بسیار بالایی برخوردار هستند و تنها از داست دادن بخشی از دادهها، هزینههای گزافی را برای حسابداران و مدیران حسابرسی به بار میآورد.
7- سیستمعامل لپ تاپ
سیستم عاملهایی که بر روی رایانه نصب میشوند، اکثراً ویندوز هستند. سیستم عاملهای دیگری نیز وجود دارند اما برای مسائل حسابداری و حسابرسی، سیستم عاملهای ویندوز مزیتهای بیشتری دارند. همچنین اکثر نرمافزارها بر روی سیستمعامل ویندوز قابل نصب و اجرا هستند. بنابراین اکثر حسابداران و حسابرسان به سراغ لپتاپهایی با سیستمعامل ویندوز میروند.
کارت گرافیک
کارت گرافیک کارت گرافیک بیشتر برای کارهای گرافیکی و کارهای معماری مناسب مورد توجه هستند و در کارهای حسابداری اهمیت زیادی ندارند. اگرچه خرید لپتاپی با کارت گرافیک بالا بهتر است اما اگر میخواهید هزینه پایینتری را برای لپ تاپ خود بپردازید، کارت گرافیک از نوع Intel Graphic برای استفاده شما کافی است.
8- پورتهای لپتاپ
یکی دیگر از نکات راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری، پورتهای لپ تاپ است. برای اتصال لوازم جانبی از قبیل USB ها و کابلهای HDMI و همچنین هندزفری به لپ تاپ خود، به پورتهای مختلف با قابلیت اتصال نیاز دارید. بنابراین پیشاز اینکه لپتاپ خود را خریداری کنید، به پورتهای آن توجه نمایید که پورتهای مدنظر شما را داشته باشد.
نتیجهگیری در رابطه با راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری
در این مطلب تمام مواردی که برای خرید یک لپتاپ حسابداری میبایست مورد توجه قرار گیرد، بررسی شدهاست. از جمله مهمترین نکاتی که میبایست در نظر گرفته شوند، پردازنده دستگاه، رم و حافظه داخلی آن است. موارد دیگر نیز در خرید لپتاپ اهمیت دارند، اما در وهله اول میبایست به بررسی این نکات بپردازید.
امروزه لپ تاپها از جمله گرانقیمتترین تجهیزات به شمار میروند. پیشاز خرید لپتاپ میبایست میزان بودجهای که برای خرید آن در نظر گرفتهاید را بررسی نمایید سپس به ترتیب به موارد ذکر شده توجه نمایید و بهترین لپتاپ را برای مصرف خود انتخاب کنید.